RIKKEN BESTRATING EN GROENVOORZIENING
 

TUINONDERHOUD

De natuur staat niet stil, zo ook uw eigen droomtuin niet. Om optimaal te kunnen genieten van uw tuin of bedrijfsterrein, in welk jaargetijde dan ook, is onderhoud benodigd. Helemaal onderhoudsvrij is een tuin dan ook nooit. Graag nemen wij het onderhoud uit handen bij u thuis of bij uw bedrijf. Wij zorgen voor een blijvend mooie omgeving! 

Wij voeren diverse onderhoudswerkzaamheden uit, zoals het snoeien van diverse beplanting, het verwijderen van onkruid, gazononderhoud, het bemesten van bloemborders, het bedrijventerrein bladvrij houden en ontdoen van diverse beplanting. Het onderhoud stemmen wij per klant op maat af. Hierbij is het mogelijk om te kiezen voor een vast onderhoudsschema op contractbasis of voor periodiek onderhoud op urenbasis. Ook een eenmalige afspraak voor groot onderhoud is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!

PARTICULIER ONDERHOUD

Uw eigen droomtuin is een plek waar uitgerust en ontspannen dient te worden na een lange dag werken. Niets is fijner dan te kunnen genieten van een strak onderhouden tuin, waarbij terrassen schoon en begaanbaar blijven, tuinpaden bereikbaar zijn en de contouren van het ontwerp nog altijd zichtbaar zijn. Om het straatwerk in optimale conditie te houden, is onderhoud aan het groen benodigd. Daarnaast behoed onderhoud het groen voor wildgroei, wat ten koste gaat van het tuinontwerp en het gebruiksgemak. Door onze expertise zijn wij gespecialiseerd in onderhoud.

ZAKELIJK ONDERHOUD

Het bedrijfsterrein is het visiteplaatje van het bedrijf. Wanneer potentiële klanten uw bedrijf bezoeken verzorgt het terrein of bedrijfstuin voor een eerste indruk. Om een verbluffende indruk achter te laten, verzorgen wij graag het onderhoud bij uw bedrijf. Een schoon straatwerk, zonder de aanwezigheid van onkruid, zorgt daarnaast voor veiligheid op het terrein en voorkomt schade. Laat ons het onderhoud bij uw bedrijf verzorgen, maak indruk op klanten en geef medewerkers iedere dag een opgeruimde en zuivere werkplaats.  

E-mailen
Bellen
Map
Info