RIKKEN BESTRATING EN GROENVOORZIENING
 

 ONZE TUINEN

 Tuinen zijn er in allerlei formaten, stijlen en uitstralingen. Gaat u voor een strakke tuin met rechte lijnen of toch voor een klassiek ontwerp dat één is met uw omgeving? Bekijk onze tuinstijlen hieronder en kies uw favoriet. Ziet u liever meerdere stijlen toegepast worden tot één tuinontwerp? Laat het ons weten! Onze tuinontwerpers maken er een evenwichtig geheel van. 


MODERNE TUIN

Een tuin die volledig bij de tijd is, gekenmerkt door (zicht)lijnen, het gebruik van moderne materialen en de aanwezigheid van water, houtwerk of andere bouwkundige elementen. 

Bekijk onze moderne tuinen

 

STRAKKE TUIN

Rechtlijnig, veel dezelfde kleuren en geclusterde beplanting. Een strakke tuin kenmerkt zich door een laag onderhoudsniveau en een eenzijdig materiaalgebruik. 

Bekijk onze strakke tuinen

LANDELIJKE TUIN

Een klassiek ontwerp dat aansluit bij de omgeving. Een landelijke tuin kenmerkt zich door het natuurlijke kleurgebruik, het aanbrengen van veel groen en natuureigen materialen.

Bekijk onze landelijke tuinen 

MINIMALISTISCHE TUIN

Sobere lijnen en onderhoudsvriendelijk. Een tuin die rust uitstraalt. Een minimalistische tuin kenmerkt zich door het gebruik van een of enkele materialen verwerkt in een evenwichtig tuinontwerp.

Kijk onze minimalistische tuinen

VILLA TUIN

Groot, groter, grootst. Tuinontwerpen met respect voor woning en omgeving. Villatuinen kenmerken zich door de stijl van binnen naar buiten door te trekken en het benutten van de ruimte.

Bekijk onze villatuinen

KLEINE TUIN

Klein qua oppervlakte, groots in uitstraling. Een kleine tuin kenmerkt zich door het benutten van de ruimte, evenwichtig materiaalgebruik en een ontwerp dat volledig in balans is.

Bekijk onze kleine tuinen

STADSTUIN

Modern, strak en onderhoudsvriendelijk: een stadstuin kenmerkt zich door gebruiksgemak én is helemaal bij de tijd. Ontsnappen aan de dagelijkse sleur is het doel in een stijlvolle stadstuin. 

Bekijk onze stadstuinen

BEDRIJFSTUIN

Een eerste indruk maak je maar één keer. Een bedrijfstuin kenmerkt zich door een rustige, verzorgde uitstraling. Een ontwerp waarbij praktisch nut en design volledig in evenwicht zijn. Wel zo overzichtelijk. 

Bekijk onze bedrijfstuinen

E-mailen
Bellen
Map
Info