RIKKEN BESTRATING EN GROENVOORZIENING
 

TUINADVIES

Een geschikt ontwerp valt of staat met de juiste informatievoorziening naar de klant. Welk doel heeft u voor ogen met uw tuin? Wilt u het hele jaar genieten van groen of juist enkele jaargetijden? Houd u van levendige tuin met onderhoud of heeft u liever onderhoudsvrij? Welke materialen zijn het beste geschikt voor mijn tuin? Wij van Rikken bestrating en groenvoorziening voorzien u graag van de juiste informatie om zo een passend ontwerp te maken!

Een verandering in uw tuin of bedrijfsterrein begint vanaf het moment dat er wordt nagedacht over een mogelijke herindeling. Daarbij is het belangrijk mee te nemen welk doel de ruimte dient, in welke omgeving de ruimte zich bevindt en welk materiaal er terug dient te komen. Zo is een gebruiksvriendelijke tuin gebaat bij orde, overzichtelijkheid, netheid en een onderhoudsvrij beplantingsplan, terwijl een levendige tuin bestaat uit veel onderhoudsintensief groen en het gebruik van verschillende materialen. Wij van Rikken bestrating en groenvoorziening hebben door de jaren heen voldoende ervaring opgedaan in het adviseren aan tuinen en bedrijfsterreinen voor overheden, instellingen en bedrijven.

Om een passend advies te geven die aansluit bij de wensen en behoeften, het gebruiksgemak, het onderhoudsniveau en elke prijsklasse, werken wij intensief samen met onze leveranciers. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het buitenleven. Deze kennis delen wij graag met onze klanten, zodat we altijd een passend advies klaar hebben voor iedere klant. Wij beschouwen iedere klant als uniek, iedere omgeving is er één die de volle aandacht benodigd. Om u een passend advies te geven komen wij daarom graag bij u langs om een indruk te krijgen van de ruimte, te spreken over uw wensen en behoeften en advies te geven bij diverse zaken! 

E-mailen
Bellen
Map
Info